Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Næstved

KRV infomail 3: Invitation til uddannelsesdag i presse og kommunikation, lørdag d. 8. oktober

Kære radikale

Presse og kommunikation er den sidste nationale uddannelsesgang i 2016.

Uddannelsesdagen er åben for alle medlemmer og henvender sig især til radikale, der gerne vil stille op til kommunal- og regionrådsvalget i november 2017, medlemmer, der vil være kampagne-og foreningsaktive eller på anden måde spille en aktiv rolle i forberedelserne af næste valg.

På uddannelsesdagen den 8. oktober vil I, jeres foreninger og frivillige, blive rustet til det lokale og regionale pressearbejde, samt arbejdet med de sociale medier. I vil blive undervist i, hvordan I fokuserer jeres medie og kommunikationsarbejde bedst.

Dagen vil give jer overordnede redskaber som kan bruges ved de næste lokale uddannelsesgange i tidsrummet frem til slut november 2016.

Tid og sted: Lørdag den 8. oktober kl. 10.30 – 16.00 på Nyborg Strand.

Tilmelding: https://naestved.radikale.dk/content/invitation-til-uddannelsesdag-i-presse-og-kommunikation-l%C3%B8rdag-d-8-oktober