Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Næstved

Pressemeddelelse: Invitation til opstillingsmøde i Radikale Venstre 21.11.2016 på Næstved Bibliotek kl. 19-21

Pressemeddelelse

Invitation til opstillingsmøde i Radikale Venstre 21.11.2016

på Næstved Bibliotek kl. 19-21

Bestyrelsen for Radikale Venstre i Næstved er ved at forberede partiet til KV17. Første skridt på vejen er opstilling af radikale kandidater til valget.

Der bliver en lang liste med kandidater fra Radikale Venstre. Det bliver en liste, der forsøger at dække hele Næstved kommune. På listen er der meget erfarne og stærke navne udi det politiske, nemlig nuværende byrådsmedlem Lars Hoppe Søe og tidligere byrådsmedlem Henning Jørgensen, men også helt nye profiler som Sara Yousif, Rasmus Knudsen, Peter Andersen, Jerry Lee Bækgaard-Salling mfl.

På listen er også rektor emeritus Klaus Eusebius Jakobsen, der har været leder af Herlufsholm Kostskole i 22 år. Så et stærkt og engageret team fra Radikale Venstre er i vente. 

”Vi stiller med et program af mærkesager, som vi gerne vil have sat lys på i fremtiden. Det handler især om skoler, demokrati i kommunen, erhverv, kultur og turisme”,fastslår formand Lise Nielsen.

Partiet har i den sammenhæng udarbejdet  ”Radikale Venstres DNA” og vision for Næstved Kommune.

”Vi mener, at der er et behov for tanker, ideer og planer for Næstved Kommunes udvikling, der har et længere perspektiv end fra budgetår til budgetår," siger Lise Nielsen

Radikale Venstre vil i fremtiden søge yderligere indflydelse i byrådsarbejdet, og fortsat være en vågen vagthund. Vi kan være ideologisk uenige, men når principperne er lagt, vil Radikale Venstre søge maksimal indflydelse i samarbejde med, hvem der nu end måtte blive Næstved Kommunes nye borgmester.

Når dette er sagt, skal det ingen hemmelighed være, at Radikale Venstres bestyrelse til opstillingsmødet den 21. november vil indstille nuværende byrådsmedlem Lars Hoppe Søe som spidskandidat og rektor emeritus Klaus Eusebius Jakobsen som nr. 2 på listen.

Borgmesterkandidat

Vi har ikke overdrevne opfattelser af os selv, men kan godt forestille os en radikal politiker stå i spidsen for byrådet. En der vil favne alle sider af det politiske billede: Med andre ord stille med en borgmesterkandidat. 

Skulle stemmerne skaffe radikale flere byrådsmedlemmer, er det i fuld enighed besluttet, at det er den kandidat der samler bredest opbakning i det nye byråd, som er partiets borgmesterkandidat.

 

Pbv

Lise Nielsen, 51963023

Formand for Radikale Venstre

Næstved